fredag 5 juli 2013

Presentation av grupperna från kultursommarjobb 2013

1. Devin & de blå

Adan Hogenäs, Anton Andersson, Malin Näslund och Rikard Grosshög.


2. Farbror John

Josefin Stacy, Elise Malmström, Lina Darelid, John Nilsson, Joa Hallgren och Svante Johansson.

Ett glatt gäng som vill bjuda in till deras mysiga, musikaliska oas i den stressiga och svettiga staden. Kom och skratta, dansa och ha det gött med Farbror John.


3. Påmölå

Annie Särka, Isa-Maria Kvensler, Julia Gunnarsson och Linnéa Lindberg.

Vi är fyra tjejer med grund i modern dans. Vi förflyttar oss genom Göteborg med installationer, koreografier och improvisationer under tystnad. Håll ögonen öppna och förvänta er det oväntade!


4. Det visar sig


Maja Björsne, Miriam Halmetoja, Sofia Källman och Molly Lindegren.

Spelar på spårvagnshållplatser med en önskan om att ge folk en känsla av att "stanna till", som ett andrum. Kör akustiskt och blandar visor, folkmusik och poesi, baserar det mesta på eget material. (Tar inte emot dricks men gärna choklad)


5. Sagostund

Adelise Warberg, Dawn Anttila, Johanna Saaek, Clara Blom Christensen, Agnes Edvall och Wilma Ohlin.

Folkkära sagor får åter liv med hjälp av nyskapande musik och teater. Välkommen in i boxen, vi bjuder   på magi!


  6. Qube

 Karl Norlen, William Havner, Agnes Oldefors och Georg Nordmark.

 Vi är fyra olika konstnärer med helt olika stilar som jobbar med kuben på Bältespännarparken.


7. Contemporary

Fabian Roos, Gustav Bäckström, Isabelle Lindbeck, Lina Åkerblad, Sofie Cedervall och Tove Alström Johansson.


8. Tidsmaskinen

Edvin Östlund Malmer, Lotta-li Alftberg, Melker Wernberg, Amanda Wilson, Victoria Röhr, Olga Lantz, Agnes Darelid, Sandra Gnanzi, Douglas Källstedt Georgsson, David Sveningzon, Arvid Jullander, Ariel Kaye, Lukas Hagby

Genom dans, musik och magi sprider denna grupp glädje på stadens gator. Föreställningen är av typen varieté och integrerar ovanstående delar i en sprakande show på ca 40 minuter.  

8.5. Firreboy Show med en gnutta kärlek

Love Dahlin och Filip Borglund

En humoristisk Clown-föreställning med jonglering i absolut världsklass.
Showen är anpassad för både unga som gamla. 

9. 9gang

Alexandra Fors, Elin Rolfsman, Emelie Kazemi, Emelie Solano Dominguez, Fred Jähnke, Ida Staxenius, Jasmine Agdami, Julia Bjureblad, Kevin Wallerius, Markus Nordbring, Nazenin Ali, Samuel Nordbring och Valdemar Johansson

10. Mixtape

Jenny Lovsén, Marie Lovsén, Ragad, Linnea Ahl Olsson, Isabella Edlund, Dexter Esporlas, Markus Månsson och Jonatan.

Vi är det ärliga och respektfulla mötet mellan de olika världarna. Alla i gruppen kommer från olika håll inom musiken och för att få det att funka måste vi vara toleranta och respektfulla mot varandra. Detta är det som gjorde det så svårt för oss men det är också vår styrka. Vi är "hippie/indianerna" och alla har sin egen färg på kläderna. Peace, love and understanding<3


11. Djungelboken

Carl Hedin, Charlotte Andersson, Ida Lindholm Nylander, Mirjam Larsson, Moa Ekvall, Pelle Evertsson, Pontus Weibull Moberger, Sara Mawlodi, Simon Andersson, Simon Gudmundsson, Tom Hamström, Tuva Trygged Iko och Vera Söderlund.

12. Staben

Linnéa Matkaselkä, Parinazz Iranmanesh, Sofie Arnkil, Stina Tegner, Carl Erskine, Cecilia Petersom, Hampus Schöndorff, Johanna Skoglund.

Vi i staben består av fotografer, filmare, rekvisitörer och tekniker. Vi fotografer dokumenterar och marknadsför kultursommarjobb med hjälp av våra foton, men också genom att driva den här bloggen och genom att uppdatera Facebooksidan. Våra filmare filmar och dokumenterar och lägger upp sina klipp på vår Youtubekanal. De har även ansvaret för våran populära Instagramprofil. Rekvisitörerna ser till att alla grupper har det de behöver inför sina föreställningar, genom att köpa in, sy, fixa och trixa. Teknikern ansvarar för allt som har med teknik att göra, allt från kablar till ljussättning och montering av diverse nödlösningar. Vår tekniker är problemlösaren som får föreställningarna att funka och flyta på som det ska!

13. SW

Oskar Sollenberg och William Hellingwerf.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar